Autobelettering

Uw autobelettering bepaalt voor een belangrijk deel de identiteit van uw team. Of het nu om één auto gaat of een team met meerdere voertuigen incl. servicevoertuigen. Naast het produceren en monteren van de bestickering, in- of extern, denken we ook mee binnen het logistieke plaatje. Heeft u schade opgelopen? Door de juiste archivering kan er snel geschakeld worden en is uw schade spoedig hersteld.

Belettering

U kunt uw eigen ontwerp aanleveren of het door ons laten creëren. RallySign denkt niet in vierkante meters folie, maar in het zorgen dat uw boodschap daadwerkelijk de doelgroep bereikt en de gewenste uitstraling heeft. Door de vormgeving slim toe te passen, waarbij rekening gehouden wordt met vormen van voertuigen en verhoudingen van de elementen, zoeken wij prijstechnisch altijd naar de beste oplossing.

Wrap

Is het spuiten van uw voertuig geen optie of wilt u net even iets anders? Dan biedt carwrapping de (tijdelijke) oplossing. Bij carwrapping ‘gieten’ wij uw auto in een volledig nieuw jasje. Hiervoor werken wij bij voorkeur met de merken 3M en Avery. In de eerste instantie vanwege de kwaliteit maar ook door het brede assortiment aan kleuren en structuren die zij aanbieden. Naast de ‘standaard’ kleuren is het ook mogelijk uw voertuig volledig te voorzien van full-colour geprint vinyl waardoor er qua uitstraling geen beperkingen zijn en dit bovendien een mooie bescherming van de originele lak biedt!