Promotie

Naast routing en veiligheid zijn er vele manieren uw evenement of team naar een hoger level te brengen. U wilt zichtbaar zijn. Daarbij kan het om de naam van uw evenement of team draaien maar net zo belangrijk zijn de sponsoren welke graag in beeld willen zijn.

Evenement

Bij de aankleding van uw evenement kan de vlag of het spandoek eigenlijk niet ontbreken. Eén van de meest eenvoudige maar zo doeltreffende manier om uw boodschap weer te geven mede aangezien de mogelijkheden oneindig zijn zowel qua formaat, kleur en uitvoering. En wat denkt u van onze Skydancers geheel in stijl van uw evenement en/of sponsoren uit te voeren. Dit kunt u uitbreiden met een HD led scherm van maar liefst 4×3 meter te vullen met uw eigen (bewegende) content. Liever een eenvoudige en daarmee budgetvriendelijke manier om uw sponsoren tepromoten? Wij bieden bouwhekken opgesteld in driehoeksvorm en voorzien van spandoekenwaardoor vanuit elke hoek uw boodschap goed zichtbaar is.

Team

Voor elke team, groot of klein zijn er vele manieren jezelf tijdens een rally te promoten. Dit kan om de teamnaam gaan en/of de sponsoren. Een eenvoudige en budgetvriendelijke manier zijn de beachflags te leveren tot wel 480 cm hoog. Geplaatst voor uw bivakplaats of op het dak van de service truck. Een foto- of filmmomentje? Waarom dan geen spandoek voorzien van alle sponsoren als achterwand zodat iedereen goed in beeld is. Uw serviceplaats professioneel afzetten met behulp van een laag spandoek van 60cm hoog helemaal in eigen teamstijl eventueel aangevuld met uw eigen milieuzeil voorzien van logo? Informeer naar de vele mogelijkheden.